Dé camping van Apeldoorn: Helfterkamp.nl

camping apeldoorn

CAMPING HELFTERKAMP IN APELDOORN
Iets ten noorden van Apeldoorn, in Vaassen, ligt de familiecamping Helfterkamp van Bart en Kirsten Looijmans. Op deze gastvrije camping aan de rand van een prachtig bosgebied vindt u ruime kampeerplekken en meerdere accommodaties om heerlijk te kunnen ontspannen.

KAMPEREN OP CAMPING HELFTERKAMP
Op de rustige camping vindt u 160 ruime kampeerplekken. U kunt uw tent, caravan of camper plaatsen op een van de ruime kampeervelden. Een aantal velden zijn voorzien van speeltoestellen waar u vanaf uw kampeerplek een prima zicht op heeft. Dat is ontspannen genieten voor ouder en kind! Voor fietsers en wandelaars hebben we een trekkersveld ter beschikking staan en ook honden zijn van harte welkom op ons campingterrein. Alle kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit, grijswaterafvoer en wifi en natuurlijk kunt u gebruik maken van onze milieustraat.
Kampeerders kunnen gebruik maken van de moderne sanitaire voorzieningen op de camping. De ruime toiletgebouwen zijn voorzien van vloerverwarming voor extra comfort.

ANDERE ACCOMMODATIES OP CAMPING HELFTERKAMP
Wilt u wel genieten van de rust en de vrijheid van de camping, maar sleept u liever niet met zoveel spullen? Maak dan gebruik van onze volledig ingerichte stacaravans, voorzien van een eigen douch en toilet, bedden, dekens en kussens en een ingerichte keuken. Ook beschikt camping Helfterkamp over een vakantiebungalow voor twee tot zes personen, voorzien van alle gemakken en met beschikking over een eigen tuin voor meer privacy. Kiest u toch liever voor het kampeergevoel? Denk dan eens aan onze tourcaravan met een grote voortent en een picknicktafel. Zo wordt kamperen wel heel makkelijk.

VOORZIENINGEN OP CAMPING HELFTERKAMP
Naast de ruime kampeerplekken en goed verzorgde accommodaties beschikt camping Helfterkamp over talloze voorzieningen die het verblijf op de camping nog aangenamer maken. Er is een kinderboerderij aanwezig, een speelweide, een kikkerpoel en een prachtige beek. Er is een animatieteam aanwezig om de kinderen te vermaken en voor de ouderen is er een jeu de boulesbaan aangelegd. Bij de receptie vindt u een winkeltje voor de vergeten boodschappen en iedere morgen is er de verse broodjes service. En tenslotte worden er nog diverse activiteiten georganiseerd. Zo zijn er verschillende proeverijen, kan er voetbal gekeken worden en organiseren we voor de kinderen sprookjestochten, een spooktocht of een heuse stoere rambotocht. Tenslotte verzorgt het animatieteam in de zomermaanden een musical en wordt er met enige regelmaat een roofvogelshow georganiseerd. Kortom, niemand hoeft zich te vervelen.

DE OMGEVING
In de omgeving van Apeldoorn is meer dan genoeg vermaak te vinden. Maak een heerlijke boswandeling over de Veluwe of pak de fiets en verken de omgeving. Bij de receptie van Camping Helfterkamp vindt u diverse fiets- en wandelroutes. Of breng een bezoek aan een van de kastelen in de omgeving. Kasteel Cannenburgh ligt op nog geen 500 meter vanaf de camping en in het nabijgelegen Apeldoorn vindt u het grootse kasteel Het Loo.

Het team van Camping Helfterkamp zal er alles aan doen om uw vakantie tot een succes te maken. Niet voor niets is de camping in 2019, 2020 en 2021 uitgeroepen tot

Gerelateerd bericht