Een geboorteplaatje als uniek kraamcadeau

Babyplaatje kraamcadeau

Misschien ben je er ook wel bekend mee? Dat je met je handen in het haar zit omdat je binnenkort op kraamvisite gaat en je niet meer goed weet wat voor geschenk je het beste mee kunt nemen. Overal waar je kijkt, op het internet, maar ook in de fysieke winkels kun je tal van leuke kraamcadeaus vinden. Alleen lang niet al deze cadeaus zijn origineel. Sommige cadeaus kom je wel heel vaak tegen, maar dan in verschillende soorten en maten. Een van de cadeaus die je zeker niet tegen zult komen zijn de originele geboortekaartjes die je bij geboorteplaatje.nl kunt bestellen. Een geboorteplaatje is zeker niet te vergelijken met een geboortetegel. Bij een geboortetegel wordt er een afbeelding afgedrukt op een tegeltje waarbij het vaak ook mogelijk is om een bijpassende tekst erbij te doen. In dit geval gaat het om een prachtige en originele afdruk op glas. Hoe dat precies in zijn werk gaat, weten ze als de beste bij geboorteplaatje.nl.

Wat is een geboorteplaatje?

Een geboorte plaatje is een prachtig en persoonlijk cadeau. Bij dit cadeau neem je een foto van de baby die echt speciaal en uniek is en deze voorzie je van een persoonlijke tekst. Deze laat je vervolgens verwerken door geboorteplaatje.nl. Elk geboorteplaatje heeft de grootte van een A5 blaadje. De afmetingen zijn 210x148mm. Als je wilt weten hoe groot dit is en je alleen maar in het bezit bent van een A4-blaadje, dan kun je deze dubbel in de breedte vouwen om een indicatie te krijgen van hoe groot het geboorteplaatje zal zijn. Maar hoe ziet zo’n geboorteplaatje er precies uit? Misschien ken je wel de standaard tegeltjes, waarbij er een foto of een tekst wordt gedrukt op een tegeltje, die je vervolgens aan de muur kunt hangen. Maar een geboorteplaatje is gemaakt van glas en kan op een mooie manier worden geplaatst op een tafel of op de kast. Het glazen plaatje is wordt op een mooie houten standaard gezet en vervolgens is het een prachtige accessoire voor op een kast of op tafel. Doordat het glas doorzichtig is, kun je er goed doorheenkijken (behalve door de foto) en is het bijvoorbeeld ook een mooi effect om er een gekleurde lamp erachter te plaatsen. Dit geeft dan een nog mooier effect waarmee je anderen hun ogen kunt doen uitkijken.

Een geboorteplaatje laten maken

Het laten maken van een geboorteplaatje is heel makkelijk. Je upload de foto die je graag op het plaatje wilt hebben en vervolgens zet je de tekst erbij. Je kunt ervoor kiezen om bijvoorbeeld de geboortegegevens van de baby erop te zetten, waaronder de tijd, de naam en de lengte en het gewicht. Maar wat natuurlijk ook leuk is, is om er een persoonlijke touch aan te geven door bijvoorbeeld een persoonlijk bericht te maken waarmee je bijvoorbeeld feliciteert met de geboorte.
Vervolgens zal je afdruk worden gemaakt en zal je er ook het voetje bij krijgen zodat het plaatje op tafel kan worden gezet. Houd er ook rekening mee dat het glas wordt voorzien van een beschermend laagje. Hierdoor kan het net lijken alsof het glas beschadigd is. Dit laagje beschermd alleen het glas en kan er ook weer vanaf worden gehaald.

Mijn ervaring met geboorteplaatje.nl

In mijn geval had mijn zusje net een kindje gekregen. Ik was tante geworden, en dat voor de eerste keer! Het was een heel speciaal moment! Ik was alleen nog op zoek naar een geschikt cadeau die ik haar kon geven. Maar die ook later nog leuk zou zijn als aandenken voor het kindje. Ik besloot op zoek te gaan naar een mooi tegeltje. Maar ik vond dit al snel geen origineel cadeau meer omdat je ze overal wel tegenkwam. Ik wilde echt iets speciaals en ben dus bij deze website uitgekomen. Ik wist niet dat het zo makkelijk ging. Ik had van tevoren geen verwachting over het beeldje. Ik had er nog nooit van gehoord en ik was wel benieuwd hoe het resultaat zou zijn. Ik heb het snel opgestuurd gekregen en ik was zo onwijs tevreden, dat ik er echt gewoon blij van werd. En toen ik het eindelijk mocht geven was de reactie priceless! Ik ben echt tevreden!

Gerelateerd bericht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.