Review gmmluchttechniek.nl

Afzuigarmen en draagbare ventilatoren

Wanneer je te maken hebt met een werkplaats, dan zul je ook altijd te maken hebben met gassen, zaagsel en ander klein en fijnstof wat niet goed is voor de gezondheid. Daarnaast is de kans ook groot dat het je werkplaats ernstig vervuild waardoor het stof je machines kan beschadigen en waardoor de werkplaats er minder schoon uitziet. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Om je gezondheid en dat van je medewerkers goed te houden en om ervoor te zorgen dat de werkplaats schoon blijft zodat het een fijne werkomgeving is om in te werken, zijn er tal van handige apparaten ontwikkeld die je hierbij kunnen helpen. GMM Luchttechniek staat er om bekend dat het allerlei machines produceert en verkoopt die je als werkplaatshouder zeker niet mag overslaan. Een van de handige apparaten om het hiervoor besproken probleem te verhelpen zijn de afzuigarmen en de draagbare ventilatoren.

Afzuigarmen

Om eerst te beginnen met de afzuigarmen, zijn dit handige en flexibele armen die heen en weer kunnen worden geschoven en die direct op de bestaande ventilatie apparaten kunnen worden aangesloten. Het handige hieraan is dat het vaak niet nodig is om extra te investeren in nieuwe ventilatiesystemen. Een van de belangrijkste eigenschappen van de afzuigarmen is dat ze flexibel zijn. Dit maakt ze handig wendbaar en daarnaast ook goed bedienbaar. Wanneer je ruimte gebrek hebt of wanneer je de afzuigarm niet nodig hebt, dan kun je deze altijd weer handig opbergen door hem volledig in te schuiven en bij de muur op te bergen. Zo ziet het er niet alleen professioneel uit, maar heb je ook niet het probleem dat je een apparaat hebt hangen wat je nu niet gebruikt.

Een andere eigenschap van deze handige afzuigarm is dat het voorzien is van een brede zuigmond. Hierdoor kan het makkelijk een groter gebied in een keer afzuigen. Dit scheelt niet alleen moeite en tijd, maar ook zorgt het ervoor dat je ruimte schoon blijft zonder dat je te maken krijgt met fijn stof dat zich door de ruimte verspreidt. Dit komt omdat het meteen wordt afgezogen zodat het niet de kans hiervoor krijgt.

Draagbare ventilatoren

Als je niet direct de mogelijkheid hebt om zuigarmen aan te sluiten of op zoek bent naar een nog handigere techniek, dan zijn de draagbare ventilatoren misschien wel wat voor jou. Deze handige en verrijdbare ventilatoren zijn makkelijk te plaatsen waar je maar wilt en daarnaast zijn ze ook multifunctioneel in te zetten. Door hun goede zuigkracht houden zij ook de werkplaats netjes en heeft fijnstof en ook gas geen kans.

Ik ben zelf ook een eigenaar van een werkplaats. Ik heb een werkplaats voor slijpen en hier komt veel stof en rotzooi bij kijken. Sinds dat ik de draagbare ventilatoren en ook een afzuigarm heb aangeschaft, is mijn werkplaats veel netter dan dat het ervoor was. Zo heb ik nu veel minder stof in de ruimte en melden de collega’s dat ze veel fijner werken omdat er minder stof in de ruimte hangt. En dat moet ik ook zelf echt erkennen. Ik werk heel graag met de ventilatoren en voor mij is ook de afzuigarm echt een oplossing waar ik al een lange tijd op zoek naar was. Het fijne aan de afzuigarm is dat ik hem netjes kan opbergen wanneer ik hem niet meer nodig heb. Ik schuif hen dan langs de muur en het staat meteen niemand meer in de weg. Wat me daarnaast ook meeviel was de prijs. Ik ben echt te spreken over de prijs van de apparaten. Hierdoor kostte het me niet veel om in te investeren en kan ik zowel mezelf als mijn collega’s in de werkplaats gelukkig maken. Ik denk er in de toekomst wel over om nog wat meer apparaten aan te schaffen, want ik ben als bedrijf gaan groeien en ik wil dezelfde kwaliteit in al mijn ruimtes. Het is zeker een aanrader om ook te investeren in goede ventilatie.

Gerelateerd bericht